«طراحان ایده»؛ رسانهای بینارشتهای
آمار جمعیتی نشان میدهد که امروز با بیشترین جمعیت جوان و بالاترین میزان تحصیلکرده در کشور روبرو هستیم. آماری که ایران نه پیش از این به خود دیده است و نه از این به بعد خواهد دید.
این میزان از افراد جوان تحصیلکرده اما کجای جهان موفقیت ایستادهاند؟
چقدر شغل برای آنها تعریف شده است؟ و چقدر بستر و امکان بروز تواناییهای آنها مهیاست؟
نکته همینجاست؛
قشر جوان و پویا و تحصیلکردهای که میتوانند آیندهی کشور را رقم بزنند؛ که میتوانند مرزهای تغییر و فناوری را درنوردند و انقلابی از دانش و دانشگری در جهان به پا کنند، چقدر در دوران تحصیلات عالیهی خود آموختهاند؟
مدرکگرایی تا پوست و استخوان جوانان ما رسوخ کرده اما جز خروجی دانشگاهدیدهی جویای کار، عایدی دیگری برای جامعه نداشته است!
آنچه دانشگاهها که نه، نظام آموزشی ما از بنیان به ما نمیآموزد، «خلاقیت» و «ایدهپردازی» است.
بچههای ما درس را میخوانند تا واحدی را پاس کنند؛ تا نمره بگیرند و در نهایت مدرک مهندسی و دکتری را قاب و بر بالای سرشان میخ کنند.
دربارهی خلاقیت و ایده، دربارهی طراحی و برنامهریزی زندگی، نه آموزشی وجود دارد و نه بستری برای رشد و شکوفایی آن؛ نه فرهنگسازی میشود و نه چیزی برای توسعهیافتگی وجود دارد.
«طراحان ایده» یک رسانه است؛ رسانهای در قد و قوارهی محدود یک مجلهی یکصد و چند صفحهای که تلاش میکند تا زندگی را از منظر توسعهی فرهنگ خلاقمحور و نشر ایدهها ببیند.
طراحان ایده، پلتفرمی بینارشتهایست که زمینههای بهتر زیستن را معرفی میکند و میکوشد تا با محتوایی خلاقانه، کاربردی و روزآمد، مسیر آگاهیبخشی به قشر جوان، تحصیلکرده، پویا و آیندهنگر جامعه را هموارتر کند.
آنچه در «طراحان ایده» میخوانید بازتابیست از نشر ایدههای خلاقانه در سبک و شیوهی زندگی؛ ایده در طراحی، ایده در موسیقی، ایده در معماری، ایده در شهرسازی، ایده در سفر، ایده در کسبوکار، ایده در سینما، ایده در ادبیات و …
ایدهها امیدبخشاند؛ و «امید»، نیاز بیتردید این روزهای ماست؛
برای بهتر زیستن و بهتر بودن، همسایگی ایدهها، یک ضرورت است؛
با هم و برای هم، امیدوار به آینده، از هم و به هم بیاموزیم.
ایدهها ما را از بحرانها میرهانند؛
و جان کلام اینکه؛
همهی ما طراحان ایدهایم اگر دست به دست هم دهیم به مهر…
طراحان ایده را بخوانید و به دوستانتان هم توصیه کنید.